Basics | Puur meel zonder additieven | |
Classics | Standaardmeel met additieven | |
Specials | Kant-en-klaar, verrijkt meel met of zonder additieven | |
Top | Meel met verbeteraars voor een hogere tolerantie en absorptie (extra lang vers, extra mals, extra veel smaak) |
Bio | Natuurlijk, traditioneel op steen gemalen meel met een volle smaak xxxx x | |
CEREPURE | Puur meel zonder additieven, verbeteraars of E-nummers | |
Diversen | Zoals griesmeel | |
Ingrediënten |
Integraal Tarwemeel, Tarwebloem, Tarwegluten, Bonenmeel, Moutbloem, Enzymen: Glucose-oxydase (tarwe), Xylanase (tarwe), Lipase (tarwe), Amylase (tarwe), Acerola extract
|
Structuur | Poeder |
Integraliteit | 100% |
Kruim | Vast |
Kleur | Bruin |
Geur | Neutraal |
Energetische waarden | 330 kcal/1393 kJ | ||
Koolhydraten | 58,3 g | ||
Vetten | 2,2 g | ||
Eiwit (Nx6,25) | 11,8 g | ||
Voedingsvezels | 13,3 g |
ARENAL | 10 kg | ||
Water* | + 6,7 l | ||
Gist | 300 g | ||
Zout | 170 g |
Normaal | 20' | ||
Spiraal | 1° versnelling | 4' | |
2° versnelling | 5' | ||
Snelkneder | 2’30 | ||
Deegtemperatuur | 25°C - 27°C |
1° rust | 15’ | ||
2° rust | 15’ | ||
Narijs | 45’ - 60’ | ||
Rijstemperatuur | 32°C | ||
Relatieve vochtigheid | 80% |
Baktemperatuur | 220°C | ||
Baktijd | 35’ - 45’ |