Basics | Puur meel zonder additieven | |
Classics | Standaardmeel met additieven | |
Specials | Kant-en-klaar, verrijkt meel met of zonder additieven | |
Top | Meel met verbeteraars voor een hogere tolerantie en absorptie (extra lang vers, extra mals, extra veel smaak) |
Bio | Natuurlijk, traditioneel op steen gemalen meel met een volle smaak xxxx x | |
CEREPURE | Puur meel zonder additieven, verbeteraars of E-nummers | |
Diversen | Zoals griesmeel | |
Ingrediënten |
Tarwebloem, Tarwegluten, Moutbloem, Enzymen (hemicellulases, alpha-amylase), Anti-oxidant: Ascorbinezuur E300
|
Eiwitten | 13 |
Asgehalte | 680 |
Absorptie | ± 59,5 l |
Allergenen | Glutenbevattende granen (Tarwe, Mout) |
Kleur | Wit of licht crème |
Geur | Neutraal |
Energetische waarden | 336 kcal/1425 kJ | ||
Koolhydraten | 68,4 g | ||
Vetten | 1,1 g | ||
Eiwit (Nx6,25) | 13,0 g | ||
Voedingsvezels | 2,5 g |
AMANDA | 10 kg | ||
Water* | + 6 l | ||
Gist | 500 g | ||
Verbeteraar | 250 g | ||
Zout | 170 g |
Normaal | 18' | ||
Spiraal | 1° versnelling | 4' | |
2° versnelling | 6' | ||
Deegtemperatuur | 24°C - 25°C |
Voorrijs | 10’ | ||
Bolrijs* | 10’ | ||
Narijs** | ± 60’ |
Baktemperatuur | 220°C | ||
Baktijd | ± 18’ met stoom |