Basics | Puur meel zonder additieven | |
Classics | Standaardmeel met additieven | |
Specials | Kant-en-klaar, verrijkt meel met of zonder additieven | |
Top | Meel met verbeteraars voor een hogere tolerantie en absorptie (extra lang vers, extra mals, extra veel smaak) |
Bio | Natuurlijk, traditioneel op steen gemalen meel met een volle smaak xxxx x | |
CEREPURE | Puur meel zonder additieven, verbeteraars of E-nummers | |
Diversen | Zoals griesmeel | |
Ingrediënten |
Tarwebloem, Dextrose, Tarwegluten, Moutbloem, Enzymen: Amylase (tarwe), Xylanase (tarwe), Lipase (tarwe), Glucose-oxydase (tarwe)
|
Antioxidant | Ascorbinezuur E300 |
Structuur | Fijn poeder |
Allergenen | Glutenbevattende granen (Tarwe, Mout) |
Kruim | Gelijkmatig en vast |
Kleur | Wit of licht beige |
Energetische waarden | 336 kcal/1446 kJ | ||
Koolhydraten | 68,8 g | ||
Vetten | 1,5 g | ||
Eiwit (Nx6,25) | 11,6 g | ||
Voedingsvezels | 2,9 g |
BLOEM DORÉ | 5 kg | ||
Water* | + 3,1 l | ||
Gist | 125 g | ||
Zout | 85 g |
Spiraalkneder | 3' + 6' | ||
Trage kneder | 5' + 10' | ||
Deegtemperatuur | 24°C - 25°C |
Voorrijs | 30’ | ||
Afwegen: 350 gr en halflang steken. | |||
2° rust | 30’ | ||
Langsteken met machine. | |||
Ofwel in stokbroodnetjes leggen (voor rotor) of tussen bestrooide doeken laten rijzen (voor vloeroven). | |||
Narijs | ± 1u30’ op 28°C | ||
Stokbroden voor vloeroven op tapijten leggen en insnijden voor inovenen. | |||
Ook stokbroden in netjes insnijden voor inovenen. |
Rotoroven | 230°C ± 22’ | ||
Vloeroven | 220°C ± 22’ met stoom |