• HOME
  • WIE ZIJN WIJ
    • WAAR WE VOOR STAAN
    • HISTORIEK
    • WAT KAN CERES VOOR JOU DOEN
  • WAT DOEN WE
    • PRODUCTIE EN KWALITEIT
      • PRODUCTIEPROCES
      • BIJPRODUCTEN
      • KWALITEIT EN KWALITEITSCONTROLE
      • ONDERZOEK EN ONTWIKKELING
    • ONZE PRODUCTEN
      • ASSORTIMENT
    • WORKSHOPS
    • ONDERSTEUNING VOOR DE INDUSTRIËLE KLANT
      • TECHNISCHE EN COMMERCIËLE ONDERSTEUNING
  • NIEUWS
  • BOETIEK
  • CONTACT
  • HELP
  • BESTEL
  • CERESPECIAL
  • VOORWAARDEN
  • FR
  • Wie zijn we
  • Wat doen we
  • Assortiment
  • Nieuws
  • Boetiek
  • Contact
|
  • NL
  • FR
Bestel Facebook Zoeken
  • www.ceres.be
  • / Wat doen we
  • / ONZE PRODUCTEN
  • / ASSORTIMENT

WAT DOEN WE

  • PRODUCTIE EN KWALITEIT
    • PRODUCTIEPROCES
    • BIJPRODUCTEN
    • KWALITEIT EN KWALITEITSCONTROLE
    • ONDERZOEK EN ONTWIKKELING
  • ONZE PRODUCTEN
    • ASSORTIMENT
  • WORKSHOPS
  • ONDERSTEUNING VOOR DE INDUSTRIËLE KLANT
    • TECHNISCHE EN COMMERCIËLE ONDERSTEUNING

RUIM ASSORTIMENT: WIT, GRIJS, BIO, CEREPURE EN DIVERSEN


Onze witte en grijze meelsoorten zijn onderverdeeld in: 

Basics   Puur meel zonder additieven 
Classics   Standaardmeel met additieven
Specials   Kant-en-klaar, verrijkt meel met of zonder additieven
Top   Meel met verbeteraars voor een hogere tolerantie en absorptie (extra lang vers, extra mals, extra veel smaak)


Ceres biedt ook een assortiment:

CEREPURE   Puur meel zonder additieven, verbeteraars of E-nummers
Diversen   Zoals griesmeel
     
     
     
  • Wit
    • Basics
      • Uno
      • MBZ
      • MBD
      • Crème T80
      • Biscuit
      • Cookies
      • Spritsbloem
      • Speltbloesem
      • Roggebloesem
    • Classics
      • Duo
      • Diamant
      • EXTRA
      • Napoli
      • Nihat
      • Oslo
      • Primosa
      • Amanda
      • Astra
      • Atlantic
      • Arctic
      • Oceanic
      • Primo
      • Quattro
    • Specials
      • Dunya Marokkaans
      • Bloem Doré
      • Magistique
      • Cerecroissant
      • Dinastar
      • Dunya Turks
      • Tradition Prestigieuse
      • Mélior Biscuit
      • Mie Crème
      • Parisienne
      • Superbaguette
      • Supercroustillant
      • Tradition Française
    • Top
      • Dinamic
      • Cerestine Wit
      • Dinalux
      • Dinasuper
  • Grijs
    • Basics
      • Broyage
      • Vlokken
      • Fijn roggemeel
      • Trical 10
      • Integraal puur
      • Rogge St-Vith
    • Classics
      • Etna
      • Arenal
      • Tara Volkoren
      • Toubkal
      • Azur
      • Brilliant
      • Maya
      • Platine
      • Quartz
      • Saphyr
      • Tibet
    • Specials
      • Floraplus
      • Solestar
      • Talmière
      • Viva
      • Cere 6
      • Escanda
      • Cere 7
      • Cereform
      • Dolmen
      • Escanda Integraal
      • Vesuve
      • Linea
      • Multiplus
      • Multivlokken
      • Rogge
      • Sanis
    • Top
      • Cerestine Bruin
      • Dinextra
      • Dina 25
      • Dina 100
  • CEREPURE
      • Broyage
      • Floraplus
      • MBD
      • MBZ
      • Uno
      • Vlokken
      • Arenal
      • Speltbloesem
      • Roggebloesem
      • Integraal puur
      • Rogge St-Vith
  • Diversen
      • Griesmeel
      • Kiemen
      • Stuifmeel
      • Tarwegluten
      • Zemelen
      • Havervlokken
  • Kleine verpakkingen 5kg
    • Wit
      • Molenaarsbloem wit
      • Tarwebloem Extra
    • Grijs
      • Molenaarsbloem volkoren
      • Molenaarsbloem meergranen
ALLERGENEN
WIT GRIJS
Solestar
Specials

Solestar

Productfiche DRUKWERK

Bloem


Nutri-Score A
Rijk aan vezels
Arm aan verzadigde vetten
Bron van proteïne
 
Ingrediënten Tarwebloem, Zonnebloempitten, Bruin lijnzaad, Ongepelde sesamzaad, Gierst, Chiazaad, Soja grits, Tarwegluten, Moutbloem, Emulgatoren E471, E472e en E481, Antioxydant: Ascorbinezuur E300, Enzymen: Amylase (tarwe) en Hemicellulase (tarwe)
Structuur Poeder met zaden en pitten
Allergenen Glutenbevattende granen (Tarwe, Mout)
Soja en Sesamzaad

Brood

Kruim Regelmatige vrij open structuur
Kleur Witte kruimkleur, rijkelijk gevuld met pitten en zaden
Geur Aangename geur door de hoeveelheid pitten en zaden

Voedingswaarde van de bloem (per 100 g)*

Energetische waarden   312 kcal/ 1305 k
Koolhydraten   33,2 g   
Vetten   12,4 g  
Eiwit (Nx6,25)   14,1 g  
Voedingsvezels   8,4 g
* Cijfers zijn afhankelijk van de oogst.

Verpakking

25 kg of bulk

Opmerkingen

Lees meer over Solestar.

Recept brood

Grondstoffen

Solestar   1 kg  
Water*   0,54 l  
Gist   25 g  
Zout   17 g  

Kneding

Spiraal 1° versnelling 3'  
  2° versnelling 5'  
Deegtemperatuur   26°C - 27°C  

Rust- en rijstijden

Voorijs   20’  
Afwegen   720 g  
Opbollen      
2° rust   15’  
Opbollen en op tapijten leggen      
Narijs   ± 50’  
Insnijden voor inovenen      

Bakproces

Baktemperatuur   220°C  
Baktijd met stoom   35'  

* Watertoevoeging afhankelijk van de oogst.
Recept pistolets

Grondstoffen

Solestar   5 kg  
Water*   + 2,7 l  
Gist   250 g  
Zout   85 g  
Pistoletverbeteraar   150 g  

Kneding

Spiraal 1° versnelling 4'  
  2° versnelling 5'  
Trage kneder 1° versnelling 6'  
  2° versnelling 8'  
Deegtemperatuur   25°C  

Rust- en rijstijden

Voorijs   15’  
Afwegen   1,8 kg/30 stuks  
Opbollen      
2° rust   15’  
Verdelen en op bakplaten of 
inschiettapijten plaatsen
     
Narijs   ± 50’  

Bakproces

Baktemperatuur   220°C  
Baktijd met stoom   + 18'  

* Watertoevoeging afhankelijk van de oogst.
Recept stokbrood

Grondstoffen

Solestar   5 kg  
Water*   + 2,7 l  
Gist   125 g  
Zout   85 g  

Kneding

Spiraal 1° versnelling 4'  
  2° versnelling 5'  
Spiraal 1° versnelling 6'  
  2° versnelling 8'  
Deegtemperatuur   24°C - 25°C  

Rust- en rijstijden

Voorijs   20’  
Afwegen   350 g  
Halflang steken      
2° rust   20’  
Langsteken en in stokbroodnetjes (voor rotatief) of tussen deegdoek laten rijzen      
Narijs   ± 50’  

Rotatief: stokbroden insnijden en inovenen 
Vloeroven: stokbroden die gerezen zijn tussen deegdoek op inschiettapijten leggen en insnijden voor inovenen

Bakproces

Baktemperatuur   230°C  
Baktijd met stoom   + 23'  

* Watertoevoeging afhankelijk van de oogst.
Terug naar overzicht
A company of the
CERES

Ceres gelooft in de toekomst van artisanale bakkers en bloemverwerkende bedrijven die kiezen voor kwaliteit, authenticiteit, gezondheid en duurzaamheid. Daarom willen wij je ondersteunen met aangepaste producten en een omkadering die je helpt om concurrentieel te blijven en de tevredenheid van je klanten te vrijwaren.

Menu
  • Wie zijn we
  • Wat doen we
  • Assortiment
  • Nieuws
  • Boetiek
  • Bestel
Contact
  • Contact
  • Voorwaarden
  • Privacy
  • Cookies
Partners

  • Aspirant baker
  • Ambassadeurs du Pain.be

SCHRIJF JE NU IN OP ONZE NIEUWSBRIEF
CERESPECIAL