Basics | Puur meel zonder additieven | |
Classics | Standaardmeel met additieven | |
Specials | Kant-en-klaar, verrijkt meel met of zonder additieven | |
Top | Meel met verbeteraars voor een hogere tolerantie en absorptie (extra lang vers, extra mals, extra veel smaak) |
Bio | Natuurlijk, traditioneel op steen gemalen meel met een volle smaak xxxx x | |
CEREPURE | Puur meel zonder additieven, verbeteraars of E-nummers | |
Diversen | Zoals griesmeel | |
Ingrediënten | Tarwebloem, Zonnebloempitten, Bruin lijnzaad, Ongepelde sesamzaad, Gierst, Chiazaad, Soja grits, Tarwegluten, Moutbloem, Emulgatoren E471, E472e en E481, Antioxydant: Ascorbinezuur E300, Enzymen: Amylase (tarwe) en Hemicellulase (tarwe) |
Structuur | Poeder met zaden en pitten |
Allergenen | Glutenbevattende granen (Tarwe, Mout) Soja en Sesamzaad |
Kruim | Regelmatige vrij open structuur |
Kleur | Witte kruimkleur, rijkelijk gevuld met pitten en zaden |
Geur | Aangename geur door de hoeveelheid pitten en zaden |
Energetische waarden | 312 kcal/ 1305 k | ||
Koolhydraten | 33,2 g | ||
Vetten | 12,4 g | ||
Eiwit (Nx6,25) | 14,1 g | ||
Voedingsvezels | 8,4 g |
Solestar | 1 kg | ||
Water* | 0,54 l | ||
Gist | 25 g | ||
Zout | 17 g |
Spiraal | 1° versnelling | 3' | |
2° versnelling | 5' | ||
Deegtemperatuur | 26°C - 27°C |
Voorijs | 20’ | ||
Afwegen | 720 g | ||
Opbollen | |||
2° rust | 15’ | ||
Opbollen en op tapijten leggen | |||
Narijs | ± 50’ | ||
Insnijden voor inovenen |
Baktemperatuur | 220°C | ||
Baktijd met stoom | 35' |
Solestar | 5 kg | ||
Water* | + 2,7 l | ||
Gist | 250 g | ||
Zout | 85 g | ||
Pistoletverbeteraar | 150 g |
Spiraal | 1° versnelling | 4' | |
2° versnelling | 5' | ||
Trage kneder | 1° versnelling | 6' | |
2° versnelling | 8' | ||
Deegtemperatuur | 25°C |
Voorijs | 15’ | ||
Afwegen | 1,8 kg/30 stuks | ||
Opbollen | |||
2° rust | 15’ | ||
Verdelen en op bakplaten of inschiettapijten plaatsen |
|||
Narijs | ± 50’ |
Baktemperatuur | 220°C | ||
Baktijd met stoom | + 18' |
Solestar | 5 kg | ||
Water* | + 2,7 l | ||
Gist | 125 g | ||
Zout | 85 g |
Spiraal | 1° versnelling | 4' | |
2° versnelling | 5' | ||
Spiraal | 1° versnelling | 6' | |
2° versnelling | 8' | ||
Deegtemperatuur | 24°C - 25°C |
Voorijs | 20’ | ||
Afwegen | 350 g | ||
Halflang steken | |||
2° rust | 20’ | ||
Langsteken en in stokbroodnetjes (voor rotatief) of tussen deegdoek laten rijzen | |||
Narijs | ± 50’ |
Baktemperatuur | 230°C | ||
Baktijd met stoom | + 23' |