Basics | Puur meel zonder additieven | |
Classics | Standaardmeel met additieven | |
Specials | Kant-en-klaar, verrijkt meel met of zonder additieven | |
Top | Meel met verbeteraars voor een hogere tolerantie en absorptie (extra lang vers, extra mals, extra veel smaak) |
Bio | Natuurlijk, traditioneel op steen gemalen meel met een volle smaak xxxx x | |
CEREPURE | Puur meel zonder additieven, verbeteraars of E-nummers | |
Diversen | Zoals griesmeel | |
Ingrediënten |
Tarwebloem, Integraal roggebloem, Broyage, Bruin lijnzaad, Sojagrits, Boekweitbloem, Zonnebloempitten, Sesamzaad, Gerstbloem, Haverbloem, Rijstmeel, Speltbloem, Geroosterde mout, Emulgatoren: E471 - E472e - E481, Moutbloem, Enzymen (hemicellulases, alpha-amylase), Antioxidant: Ascorbinezuur E300
|
Structuur | Poeder met stukjes van tarwe en zaden |
Integraliteit | 51% |
Allergenen | Glutenbevattende granen (Tarwe, Spelt, Rogge, Haver, Gerst, Mout) Soja, Sesamzaad |
Kruim | Vast |
Kleur | Donker |
Energetische waarden | 350 kcal/1476,7 kJ | ||
Koolhydraten | 54,1 g | ||
Vetten | 8,3 g | ||
Eiwit (Nx6,25) | 14,7 g | ||
Voedingsvezels | 10,3 g |
MULTIPLUS | 10 kg | ||
Water* | + 6 l | ||
Gist | 300 g | ||
Zout | 170 g |
Normaal | 15' | ||
Spiraal | 1° versnelling | 4' | |
2° versnelling | 4' | ||
Snelkneder | 2’30 | ||
Deegtemperatuur | 25°C - 27°C |
1° rust | 15’ | ||
2° rust | 15’ | ||
Narijs | 45’ - 60’ | ||
Rijstemperatuur | 32°C | ||
Relatieve vochtigheid | 80% |
Baktemperatuur | 220°C | ||
Baktijd | 45’ - 50’ |