Basics | Puur meel zonder additieven | |
Classics | Standaardmeel met additieven | |
Specials | Kant-en-klaar, verrijkt meel met of zonder additieven | |
Top | Meel met verbeteraars voor een hogere tolerantie en absorptie (extra lang vers, extra mals, extra veel smaak) |
Bio | Natuurlijk, traditioneel op steen gemalen meel met een volle smaak xxxx x | |
CEREPURE | Puur meel zonder additieven, verbeteraars of E-nummers | |
Diversen | Zoals griesmeel | |
Ingrediënten | Tarwebloem, Tarwezemelen, Tarwegluten, Geroosterde mout, Emulgatoren E471 en E472e, Moutbloem, Enzymen: Amylase (tarwe), Xylanase (tarwe), Lipase (tarwe), Assorbinezuur E300 |
Structuur | Poeder met zemelen |
Allergenen | Glutenbevattende granen (Tarwe, Mout) Kan sporen bevatten van Soja en Sesamzaad |
Kruim | Luchtig |
Kleur | Bruin |
Energetische waarden | 327 kcal/1382 kJ | ||
Koolhydraten | 56,6 g | ||
Vetten | 2,1 g | ||
Eiwit (Nx6,25) | 14,7 g | ||
Voedingsvezels | 11,5 g |
TIBET | 10 kg | ||
Water* (70%) | 7 l | ||
Gist (2,5%) | 250 g | ||
Zout (1,7%) | 170 g |
Spiraal | 1° versnelling | 4' | |
2° versnelling | 7' | ||
Diosna | 1° versnelling | 5' | |
2° versnelling | 12' | ||
Deegtemperatuur | 26°C - 27°C |
Voorrijs | 15’ | ||
Doorslag geven | |||
2° rust | 15’ | ||
Afwegen en model geven | |||
3° rust | 15’ | ||
Opbollen of langsteken (boulot, carré of rond) | |||
Narijs | + 1 uur |
Baktemperatuur | 220°C | ||
Baktijd | 45’ |