Basics | Puur meel zonder additieven | |
Classics | Standaardmeel met additieven | |
Specials | Kant-en-klaar, verrijkt meel met of zonder additieven | |
Top | Meel met verbeteraars voor een hogere tolerantie en absorptie (extra lang vers, extra mals, extra veel smaak) |
Bio | Natuurlijk, traditioneel op steen gemalen meel met een volle smaak xxxx x | |
CEREPURE | Puur meel zonder additieven, verbeteraars of E-nummers | |
Diversen | Zoals griesmeel | |
Ingrediënten | Tarwebloem, Moutbloem, Enzymen: Hemicellulases (tarwe), amylases (tarwe), Antioxidant: Ascorbinezuur E300 |
Structuur | Fijn poeder |
Allergenen | Glutenbevattende granen (tarwe) Kan Rogge, Spelt, Soja en Sesam bevatten |
Kleur | Wit of licht beige |
Geur | Neutraal |
Energetische waarden | 340 kcal/1441 kJ | ||
Koolhydraten | 69,4 g | ||
Vetten | 1,4 g | ||
Eiwit (Nx6,25) | 10,8 g | ||
Voedingsvezels | 3,2 g |
Tarwebloem, verkregen na maling van geselecteerde granen, zifting en mengeling
Molenaarsbloem wit | 1 kg | ||
Water* | 580 ml | ||
Gist | 25 g | ||
Zout | 17 g |
Voorrijs | 20’ | ||
Afwegen | |||
Opbollen of halflangsteken volgens gewenst model |
|||
2° rust | 20’ | ||
Opbollen of langsteken en eventueel in bakvormen plaatsen |
|||
Narijs | 60' |
Baktemperatuur | 215°C met stoom | ||
Baktijd met stoom | 40' voor broden van 800 g |