Basics | Puur meel zonder additieven | |
Classics | Standaardmeel met additieven | |
Specials | Kant-en-klaar, verrijkt meel met of zonder additieven | |
Top | Meel met verbeteraars voor een hogere tolerantie en absorptie (extra lang vers, extra mals, extra veel smaak) |
Bio | Natuurlijk, traditioneel op steen gemalen meel met een volle smaak xxxx x | |
CEREPURE | Puur meel zonder additieven, verbeteraars of E-nummers | |
Diversen | Zoals griesmeel | |
Ingrediënten | Tarwebloem, Tarwegluten, Enzymen (hemicellulases, alpha-amylase), Antioxidant: Ascorbinezuur E300 |
Structuur | Fijn poeder |
Allergenen | Glutenbevattende granen (Tarwe, Mout) |
Kruim | Luchtig |
Kleur | Crème |
Energetische waarden | 336 kcal/1425 kJ | ||
Koolhydraten | 70,3 g | ||
Vetten | 1,1 g | ||
Eiwit (Nx6,25) | 11,1 g | ||
Voedingsvezels | 2,5 g |
DUNYA TURKS | 10 kg | ||
Water* | + 6,6 l | ||
Gist | 200 g | ||
Zout | 170 g |
Kneden tot een soepel en homogeen deeg. | |||
Spiraal | 1° versnelling | 3' | |
2° versnelling | 5' | ||
Diosna | 1° versnelling | 5’ | |
2° versnelling | 13' | ||
Deegtemperatuur | 25°C - 26°C |
Deeg afwegen in bollen van 300 of 500 g naargelang de gewenste grootte. | |||
Opbollen en laten rusten. | |||
1° rust | 60’ | ||
Instrijken met een pap (mengeling van kokend water en bloem). | |||
Pide's wentelen in griesmeelbloem of rijstbloem | |||
Narijs | + 50' | ||
Versieren met sezamzaad |
Baktijd | 15' |