Basics | Puur meel zonder additieven | |
Classics | Standaardmeel met additieven | |
Specials | Kant-en-klaar, verrijkt meel met of zonder additieven | |
Top | Meel met verbeteraars voor een hogere tolerantie en absorptie (extra lang vers, extra mals, extra veel smaak) |
Bio | Natuurlijk, traditioneel op steen gemalen meel met een volle smaak xxxx x | |
CEREPURE | Puur meel zonder additieven, verbeteraars of E-nummers | |
Diversen | Zoals griesmeel | |
Ingrediënten | Tarwebloem, Integraal tarwemeel, Roggebloem, Tarwegluten, Emulgatoren E471, E481, Tarwekiemen, Moutbloem, Enzymen: amylase (tarwe), xylanase (tarwe), Antioxidant: Ascorbinezuur E300 |
Structuur | Poeder |
Allergenen | Tarwe, Rogge, kan sporen bevatten van Gerst, Haver, Spelt, Soja en Sesam |
Kleur | Licht bruin |
Geur | Neutraal |
Energetische waarden | 346 kcal/1464 kJ | ||
Koolhydraten | 67,4 g | ||
Vetten | 1,6 g | ||
Eiwit (Nx6,25) | 12,6 g | ||
Voedingsvezels | 5,6 g |
DINEXTRA | 10 kg | ||
Water* | ± 6,7 l | ||
Gist | 250 g | ||
Zout | 170 g |
Spiraal | 4’ + 5’ | ||
Deegtemperatuur | 26°C - 27°C |
Voorrijs | 20’ | ||
Afwegen | 720 g | ||
Opbollen of langsteken | |||
2° rust | 15’ | ||
Opbollen of langsteken | |||
Narijs | ± 60’ |
Baktemperatuur | 220 °C met stoom | ||
Baktijd met stoom | ± 45’ (voor broden van 920 g) |