Basics | Puur meel zonder additieven | |
Classics | Standaardmeel met additieven | |
Specials | Kant-en-klaar, verrijkt meel met of zonder additieven | |
Top | Meel met verbeteraars voor een hogere tolerantie en absorptie (extra lang vers, extra mals, extra veel smaak) |
Bio | Natuurlijk, traditioneel op steen gemalen meel met een volle smaak xxxx x | |
CEREPURE | Puur meel zonder additieven, verbeteraars of E-nummers | |
Diversen | Zoals griesmeel | |
Ingrediënten | Tarwebloem, Emulgatoren: E471 - E472e - E481, Moutbloem, Enzymen (hemi cellulase, amylase), Antioxidant: Ascorbinezuur E300 |
Structuur | Fijn wit poeder |
Allergenen | Glutenbevattende granen (Tarwe, Mout) |
Kruim | Luchtig |
Kleur | Wit |
Energetische waarden | 337 kcal/1429 kJ | ||
Koolhydraten | 69,1 g | ||
Vetten | 1,3 g | ||
Eiwit (Nx6,25) | 12,1 g | ||
Voedingsvezels | 2,5 g |
PARISIENNE | 10 kg | ||
Water* | + 6,4 l | ||
Gist | 250 g | ||
Zout | 170 g |
Spiraalkneder | 1° versnelling | 3' | |
2° versnelling | 6' | ||
Trage kneder | 1° versnelling | 5' | |
2° versnelling | 10' | ||
Deegtemperatuur | 24°C - 25°C |
Voorrijs | 30’ | ||
Afwegen 350 g en halflang steken. | |||
2° rust | 30’ | ||
Langsteken met machine. Ofwel in stokbroodnetjes leggen (voor rotor) of tussen bestrooide doeken latenrijzen (voor vloeroven). | |||
Narijs | + 1u30' op 28°C | ||
Stokbroden voor vloeroven op tapijten leggen en insnijden voor inovenen. Ook stokbroden in netjes insnijden voor inovenen. |
Rotoroven | 230°C ± 22’ | ||
Vloeroven | 220°C ± 22’ met stoom |