Basics | Puur meel zonder additieven | |
Classics | Standaardmeel met additieven | |
Specials | Kant-en-klaar, verrijkt meel met of zonder additieven | |
Top | Meel met verbeteraars voor een hogere tolerantie en absorptie (extra lang vers, extra mals, extra veel smaak) |
Bio | Natuurlijk, traditioneel op steen gemalen meel met een volle smaak xxxx x | |
CEREPURE | Puur meel zonder additieven, verbeteraars of E-nummers | |
Diversen | Zoals griesmeel | |
Ingrediënten |
Tarwebloem, Tarwemoutbloem, Enzymen: amylases (tarwe), xylanases (tarwe), Antioxidant: Ascorbinezuur E300
|
Structuur | Fijn poeder |
Allergenen | Tarwe, kan sporen bevatten van Rogge en Spelt |
Kleur | Wit of licht beige |
Geur | Neutraal |
Energetische waarden | 340 kcal/1441 kJ | ||
Koolhydraten | 69,7 g | ||
Vetten | 1,4 g | ||
Eiwit (Nx6,25) | 10,5 g | ||
Voedingsvezels | 3,2 g |
NIHAT | 10 kg | ||
Water* | ± 5,75 l | ||
Gist | 250 g | ||
Zout | 170 g |
Spiraal | 3’ + 5’ | ||
Trage kneder | ± 15’ | ||
Deegtemperatuur | 26°C - 27°C |
Voorrijs | 20’ | ||
Afwegen | 920 g | ||
Opbollen of langsteken | |||
2° rust | 20’ | ||
Opbollen of langsteken | |||
Narijs | ± 60’ | ||
Afwerken volgens fantasie |
Baktemperatuur | 220 °C | ||
Baktijd met stoom | 45’ (voor broden van 920 g) |