Basics | Puur meel zonder additieven | |
Classics | Standaardmeel met additieven | |
Specials | Kant-en-klaar, verrijkt meel met of zonder additieven | |
Top | Meel met verbeteraars voor een hogere tolerantie en absorptie (extra lang vers, extra mals, extra veel smaak) |
Bio | Natuurlijk, traditioneel op steen gemalen meel met een volle smaak xxxx x | |
CEREPURE | Puur meel zonder additieven, verbeteraars of E-nummers | |
Diversen | Zoals griesmeel | |
Ingrediënten |
Tarwebloem, Tarwezemelen, Tarwekriel, Tarwegluten, Geroosterde mout, Emulgator E471, E472e, Moutbloem, Enzymen: amylase (tarwe), lipase (tarwe), xylanase (tarwe), geroosterd gerstemoutbloem, kleurstof E150c, gerstemoutextract, voedingszuur E270, ascorbic acid E300
|
Structuur | Poeder met tarwezemelen |
Allergenen | Tarwe, Gerst, kan sporen bevatten van Rogge, Haver, Spelt, Soja en Sesam |
Kleur | Bruin |
Geur | Neutraal |
Energetische waarden | 332 kcal/1404 kJ | ||
Koolhydraten | 60,3 g | ||
Vetten | 1,9 g | ||
Eiwit (Nx6,25) | 14,1 g | ||
Voedingsvezels | 8,7 g |
TARA VOLKOREN | 10 kg | ||
Water* | ± 6,7 l | ||
Gist | 250 g | ||
Zout | 170 g |
Spiraal | 4’ + 6’ | ||
Deegtemperatuur | 26°C - 27°C |
Voorrijs | 15’ | ||
Doorslag geven | |||
2° rust | 15’ | ||
Afwegen | 920 g | ||
Opbollen of langsteken | |||
3° rust | 10’ | ||
Opbollen of langsteken | |||
Narijs | ± 60’ |
Baktemperatuur | 220 °C | ||
Baktijd met stoom | ± 45’ (voor broden van 920 g) |