Basics | Puur meel zonder additieven | |
Classics | Standaardmeel met additieven | |
Specials | Kant-en-klaar, verrijkt meel met of zonder additieven | |
Top | Meel met verbeteraars voor een hogere tolerantie en absorptie (extra lang vers, extra mals, extra veel smaak) |
Bio | Natuurlijk, traditioneel op steen gemalen meel met een volle smaak xxxx x | |
CEREPURE | Puur meel zonder additieven, verbeteraars of E-nummers | |
Diversen | Zoals griesmeel | |
Ingrediënten |
Tarwebloem, Suiker, Zout, Lactoserum, Emulgatoren:
E471- E472e - E481, Moutbloem, Enzymen (hemicellulases, alpha-amylase), Anti-oxidant: Ascorbinezuur E300 |
Allergenen | Glutenbevattende granen (Tarwe), Melk |
Energetische waarden | 336 kcal/1428 kJ | ||
Koolhydraten | 70,1 g | ||
Vetten | 1,3 g | ||
Eiwit (Nx6,25) | 11,0 g | ||
Voedingsvezels | 2,2 g |
CERECROISSANT | 1 kg | ||
Water* | + 0,47 l | ||
Gist | Directe Methode | 60 g | |
Koelkastmethode | 30 - 40 g | ||
Diepvriesmethode | 75 g | ||
Boter | Croissants | 350 g | |
Gerezen bladerdegen | 250 - 300 g |
Spiraal | 1° versnelling | 3' | |
2° versnelling | 5' |
Toureervetstof inwerken | |||
Toeren | 3 x 3 of 2 x 4 |
Verdelen en verwerken | |||
Narijs | 40’ - 50' | ||
Rijstemperatuur | 25°C - 30°C | ||
Relatieve vochtigheid | 85% |
Doreren en afbakken | 230°C | ||
Baktijd | 15’ |