Basics | Puur meel zonder additieven | |
Classics | Standaardmeel met additieven | |
Specials | Kant-en-klaar, verrijkt meel met of zonder additieven | |
Top | Meel met verbeteraars voor een hogere tolerantie en absorptie (extra lang vers, extra mals, extra veel smaak) |
Bio | Natuurlijk, traditioneel op steen gemalen meel met een volle smaak xxxx x | |
CEREPURE | Puur meel zonder additieven, verbeteraars of E-nummers | |
Diversen | Zoals griesmeel | |
Ingrediënten |
Tarwebloem, Gebroken tarwe, Roggemeel, Tarwevlokken, Tarwegluten, Boekweitbloem, Gerstbloem, Haverbloem, Rijstbloem, Speltbloem, Tarwemoutbloem, Emulgatoren E471, E472e, Gemoute en geroosterde gerstbloem, Enzymen: Amylase (tarwe), Hemicellulase (tarwe), Lipase (tarwe), Ascorbinezuur E300
|
Structuur | Poeder met kleine stukjes |
Integraliteit | 51% |
Allergenen | Glutenbevattende granen (Tarwe, Spelt, Rogge, Haver, Gerst, Mout) Kan sporen bevatten van Soja en Sesamzaad |
Kruim | Regelmatig en vast |
Kleur | Licht bruin |
Geur | Neutraal |
Energetische waarden | 335 kcal/1420 kJ | ||
Koolhydraten | 64,3 g | ||
Vetten | 1,7 g | ||
Eiwit (Nx6,25) | 11,9 g | ||
Voedingsvezels | 7,6 g |
CT 6-GRANEN | 10 kg | ||
Water* | + 5,6 l | ||
Gist | 300 g | ||
Zout | 170 g |
Normaal | 20' | ||
Spiraal | 1° versnelling | 4' | |
2° versnelling | 6' | ||
Snelkneder | 2,5' | ||
Deegtemperatuur | 25°C - 27°C |
1° rust | 15’ | ||
2° rust | 15’ | ||
Narijs | 45’ - 60’ | ||
Rijstemperatuur | 32°C | ||
Relatieve vochtigheid | 80% |
Baktemperatuur | 220°C | ||
Baktijd | 35’ - 45’ |