Basics | Puur meel zonder additieven | |
Classics | Standaardmeel met additieven | |
Specials | Kant-en-klaar, verrijkt meel met of zonder additieven | |
Top | Meel met verbeteraars voor een hogere tolerantie en absorptie (extra lang vers, extra mals, extra veel smaak) |
Bio | Natuurlijk, traditioneel op steen gemalen meel met een volle smaak xxxx x | |
CEREPURE | Puur meel zonder additieven, verbeteraars of E-nummers | |
Diversen | Zoals griesmeel | |
Ingrediënten | Tarwebloem, Tarwegluten, Moutbloem, Antioxidant: Ascorbinezuur E300, Enzymen (hemicellulase, amylase) |
Structuur | Fijn poeder met korrel |
Allergenen | Glutenbevattende granen (Tarwe, Mout) |
Kruim | Compact |
Kleur | Crème |
Energetische waarden | 335 kcal/1424 kJ | ||
Koolhydraten | 71,2 g | ||
Vetten | 1,1 g | ||
Eiwit (Nx6,25) | 10,2 g | ||
Voedingsvezels | 2,5 g |
MIE CRÈME | 10 kg | ||
Water* | + 5,8 l | ||
Gist | 250 g | ||
Zout | 170 g |
Spiraal | 1° versnelling | 3' | |
2° versnelling | 5' | ||
Trage kneder | 1° versnelling | 5' | |
2° versnelling | 8' | ||
Deegtemperatuur | 26°C - 27°C |
Voorrijs | 20’ | ||
Afwegen en model geven. | |||
2° rust | 20' | ||
Afwerken volgens gewenst model (boulot, carré of rond). | |||
Narijs | + 1 uur |
Baktemperatuur | 220°C | ||
Baktijd | + 45’ met stoom |