• HOME
  • WIE ZIJN WIJ
    • WAAR WE VOOR STAAN
    • HISTORIEK
    • WAT KAN CERES VOOR JOU DOEN
  • WAT DOEN WE
    • PRODUCTIE EN KWALITEIT
      • PRODUCTIEPROCES
      • BIJPRODUCTEN
      • KWALITEIT EN KWALITEITSCONTROLE
      • ONDERZOEK EN ONTWIKKELING
    • ONZE PRODUCTEN
      • ASSORTIMENT
    • WORKSHOPS
    • ONDERSTEUNING VOOR DE INDUSTRIËLE KLANT
      • TECHNISCHE EN COMMERCIËLE ONDERSTEUNING
  • NIEUWS
  • BOETIEK
  • CONTACT
  • HELP
  • BESTEL
  • CERESPECIAL
  • VOORWAARDEN
  • FR
  • Wie zijn we
  • Wat doen we
  • Assortiment
  • Nieuws
  • Boetiek
  • Contact
|
  • NL
  • FR
Bestel Facebook Zoeken
  • www.ceres.be
  • / Wat doen we
  • / ONZE PRODUCTEN
  • / ASSORTIMENT

WAT DOEN WE

  • PRODUCTIE EN KWALITEIT
    • PRODUCTIEPROCES
    • BIJPRODUCTEN
    • KWALITEIT EN KWALITEITSCONTROLE
    • ONDERZOEK EN ONTWIKKELING
  • ONZE PRODUCTEN
    • ASSORTIMENT
  • WORKSHOPS
  • ONDERSTEUNING VOOR DE INDUSTRIËLE KLANT
    • TECHNISCHE EN COMMERCIËLE ONDERSTEUNING

RUIM ASSORTIMENT: WIT, GRIJS, BIO, CEREPURE EN DIVERSEN


Onze witte en grijze meelsoorten zijn onderverdeeld in: 

Basics   Puur meel zonder additieven 
Classics   Standaardmeel met additieven
Specials   Kant-en-klaar, verrijkt meel met of zonder additieven
Top   Meel met verbeteraars voor een hogere tolerantie en absorptie (extra lang vers, extra mals, extra veel smaak)


Ceres biedt ook een assortiment:

CEREPURE   Puur meel zonder additieven, verbeteraars of E-nummers
Diversen   Zoals griesmeel
     
     
     
  • Wit
    • Basics
      • Uno
      • MBZ
      • MBD
      • Crème T80
      • Biscuit
      • Cookies
      • Spritsbloem
      • Speltbloesem
      • Roggebloesem
    • Classics
      • Duo
      • Diamant
      • EXTRA
      • Napoli
      • Nihat
      • Oslo
      • Primosa
      • Amanda
      • Astra
      • Atlantic
      • Arctic
      • Oceanic
      • Primo
      • Quattro
    • Specials
      • Dunya Marokkaans
      • Bloem Doré
      • Magistique
      • Cerecroissant
      • Dinastar
      • Dunya Turks
      • Tradition Prestigieuse
      • Mélior Biscuit
      • Mie Crème
      • Parisienne
      • Superbaguette
      • Supercroustillant
      • Tradition Française
    • Top
      • Dinamic
      • Cerestine Wit
      • Dinalux
      • Dinasuper
  • Grijs
    • Basics
      • Broyage
      • Vlokken
      • Fijn roggemeel
      • Trical 10
      • Integraal puur
      • Rogge St-Vith
    • Classics
      • Etna
      • Arenal
      • Tara Volkoren
      • Toubkal
      • Azur
      • Brilliant
      • Maya
      • Platine
      • Quartz
      • Saphyr
      • Tibet
    • Specials
      • Floraplus
      • Talmière
      • Solestar
      • Viva
      • Cere 6
      • Escanda
      • Cere 7
      • Cereform
      • Dolmen
      • Escanda Integraal
      • Vesuve
      • Linea
      • Multiplus
      • Multivlokken
      • Rogge
      • Sanis
    • Top
      • Cerestine Bruin
      • Dinextra
      • Dina 25
      • Dina 100
  • CEREPURE
      • Broyage
      • Floraplus
      • MBD
      • MBZ
      • Uno
      • Vlokken
      • Arenal
      • Speltbloesem
      • Roggebloesem
      • Integraal puur
      • Rogge St-Vith
  • Diversen
      • Griesmeel
      • Kiemen
      • Stuifmeel
      • Tarwegluten
      • Zemelen
      • Havervlokken
  • Kleine verpakkingen 5kg
    • Wit
      • Molenaarsbloem wit
      • Tarwebloem Extra
    • Grijs
      • Molenaarsbloem volkoren
      • Molenaarsbloem meergranen
Molenaarsbloem meergranen
Grijs

Molenaarsbloem meergranen

Productfiche

Bloem

Ingrediënten Tarwebloem, Integraal roggemeel, Gebroken tarwe, Bruin lijnzaad, Soja grits, Sesamzaad, Zonnebloempitten, Boekweitbloem, Gerstbloem, Haverbloem, Rijstbloem, Tarwegluten, Speltbloem, Geroosterde mout, Emulgator E471, E472e, E481, Moutbloem, Antioxidant: Ascorbinezuur E300, Enzymen: amylase (tarwe), Hemicellulase (tarwe
Structuur Poeder met granen
Allergenen Glutenbevattende granen (Tarwe, Rogge, Gerst, Haver Spelt), Soja, Sesam 

Brood

Kleur Bruin
Geur Neutraal

Voedingswaarde van de bloem (per 100 g)*

Energetische waarden   350 kcal/1477 kJ
Koolhydraten   54,1 g   
Vetten   8,3 g  
Eiwit (Nx6,25)   14,7 g  
Voedingsvezels   10,3 g
* Cijfers zijn afhankelijk van de nieuwe oogst.

Verpakking

5 kg

Opmerkingen

Tarwebloem, verkregen na maling van geselecteerde granen, zifting en mengeling met verschillende granen

Recept brood

Grondstoffen

Molenaarsbloem meergranen   1 kg  
Water*   600 ml  
Gist   28 g  
Zout   17 g  

Kneding

4' + 4'

Rust- en rijstijden

Voorrijs   20’  
Afwegen      
Opbollen of halflangsteken
volgens gewenst model
     
2° rust   20’  
Opbollen of langsteken en
eventueel in bakvormen plaatsen
     
Narijs   60'  

Bakproces

Baktemperatuur   215°C met stoom  
Baktijd met stoom    40' voor broden van 800 g  

* Watertoevoeging afhankelijk van de oogst.

Opmerkingen

Dit Seizoentje is vrij snel afgekneed.
Terug naar overzicht
A company of the
CERES

Ceres gelooft in de toekomst van artisanale bakkers en bloemverwerkende bedrijven die kiezen voor kwaliteit, authenticiteit, gezondheid en duurzaamheid. Daarom willen wij je ondersteunen met aangepaste producten en een omkadering die je helpt om concurrentieel te blijven en de tevredenheid van je klanten te vrijwaren.

Menu
  • Wie zijn we
  • Wat doen we
  • Assortiment
  • Nieuws
  • Boetiek
  • Bestel
Contact
  • Contact
  • Voorwaarden
  • Privacy
  • Cookies
Partners

  • Aspirant baker
  • Ambassadeurs du Pain.be

SCHRIJF JE NU IN OP ONZE NIEUWSBRIEF
CERESPECIAL