Basics | Puur meel zonder additieven | |
Classics | Standaardmeel met additieven | |
Specials | Kant-en-klaar, verrijkt meel met of zonder additieven | |
Top | Meel met verbeteraars voor een hogere tolerantie en absorptie (extra lang vers, extra mals, extra veel smaak) |
Bio | Natuurlijk, traditioneel op steen gemalen meel met een volle smaak xxxx x | |
CEREPURE | Puur meel zonder additieven, verbeteraars of E-nummers | |
Diversen | Zoals griesmeel | |
Ingrediënten | Tarwebloem, Integraal roggemeel, Gebroken tarwe, Bruin lijnzaad, Soja grits, Sesamzaad, Zonnebloempitten, Boekweitbloem, Gerstbloem, Haverbloem, Rijstbloem, Tarwegluten, Speltbloem, Geroosterde mout, Emulgator E471, E472e, E481, Moutbloem, Antioxidant: Ascorbinezuur E300, Enzymen: amylase (tarwe), Hemicellulase (tarwe |
Structuur | Poeder met granen |
Allergenen | Glutenbevattende granen (Tarwe, Rogge, Gerst, Haver Spelt), Soja, Sesam |
Kleur | Bruin |
Geur | Neutraal |
Energetische waarden | 350 kcal/1477 kJ | ||
Koolhydraten | 54,1 g | ||
Vetten | 8,3 g | ||
Eiwit (Nx6,25) | 14,7 g | ||
Voedingsvezels | 10,3 g |
Tarwebloem, verkregen na maling van geselecteerde granen, zifting en mengeling met verschillende granen
Molenaarsbloem meergranen | 1 kg | ||
Water* | 600 ml | ||
Gist | 28 g | ||
Zout | 17 g |
Voorrijs | 20’ | ||
Afwegen | |||
Opbollen of halflangsteken volgens gewenst model |
|||
2° rust | 20’ | ||
Opbollen of langsteken en eventueel in bakvormen plaatsen |
|||
Narijs | 60' |
Baktemperatuur | 215°C met stoom | ||
Baktijd met stoom | 40' voor broden van 800 g |