Basics | Puur meel zonder additieven | |
Classics | Standaardmeel met additieven | |
Specials | Kant-en-klaar, verrijkt meel met of zonder additieven | |
Top | Meel met verbeteraars voor een hogere tolerantie en absorptie (extra lang vers, extra mals, extra veel smaak) |
Bio | Natuurlijk, traditioneel op steen gemalen meel met een volle smaak xxxx x | |
CEREPURE | Puur meel zonder additieven, verbeteraars of E-nummers | |
Diversen | Zoals griesmeel | |
Ingrediënten | Tarwebloem, Tarwegluten, Emulgatoren: E471 - E472e - E481, Dextrose, Moutbloem, Enzymen (hemicellulases, alpha-amylase), Antioxidant: Ascorbinezuur E300 |
Allergenen | Glutenbevattende granen (Tarwe, Mout) |
Kruim | Luchtig |
Kleur | Wit |
Energetische waarden | 338 kcal/1435 kJ | ||
Koolhydraten | 67,2 g | ||
Vetten | 1,6 g | ||
Eiwit (Nx6,25) | 13,8 g | ||
Voedingsvezels | 2,5 g |
CT PISTOLET | 10 kg | ||
Water* | + 6,2 l | ||
Gist | 500 g | ||
Zout | 170 g |
Normaal | 20' | ||
Spiraal | 1° versnelling | 3' | |
2° versnelling | 7' | ||
Snelkneder | 3' | ||
Deegtemperatuur | 23°C - 57°C |
1° rust | 15’ | ||
2° rust | 10’ | ||
Narijs | 60’ | ||
Rijstemperatuur | 32°C | ||
Relatieve vochtigheid | 90% |
Baktemperatuur | 230°C | ||
Baktijd | 20’ |