Basics | Puur meel zonder additieven | |
Classics | Standaardmeel met additieven | |
Specials | Kant-en-klaar, verrijkt meel met of zonder additieven | |
Top | Meel met verbeteraars voor een hogere tolerantie en absorptie (extra lang vers, extra mals, extra veel smaak) |
Bio | Natuurlijk, traditioneel op steen gemalen meel met een volle smaak xxxx x | |
CEREPURE | Puur meel zonder additieven, verbeteraars of E-nummers | |
Diversen | Zoals griesmeel | |
Ingrediënten |
Tarwebloem, Roggebloem, Speltbloem, Roggezuurdesem, Moutbloem, Emulgator E471, E481, Tarwekiemen, Enzymen: Amylase (tarwe), Xylanase (tarwe), Antioxidant: Ascorbinezuur E300
|
Structuur | Fijn poeder |
Allergenen | Glutenbevattende granen (Tarwe, Spelt, Rogge, Mout) |
Kruim | Luchtig |
Kleur | Wit of licht beige |
Geur | Neutraal |
Energetische waarden | 352 kcal/1492 kJ | ||
Koolhydraten | 71,5 g | ||
Vetten | 1,7 g | ||
Eiwit (Nx6,25) | 10,9 g | ||
Voedingsvezels | 3,5 g |
CT CERESTINE WIT | 10 kg | ||
Water* | + 6,4 l | ||
Gist | 300 g | ||
Zout | 170 g |
Normaal | 20' | ||
Spiraal | 1° versnelling | 3' | |
2° versnelling | 7' | ||
Snelkneder | 2’45 | ||
Deegtemperatuur | 25°C - 27°C |
1° rust | 15’ | ||
2° rust | 15’ | ||
Narijs | 45’ - 60’ | ||
Rijstemperatuur | 32°C | ||
Relatieve vochtigheid | 80% |
Baktemperatuur | 220°C | ||
Baktijd | 35’ - 45’ |