Basics | Puur meel zonder additieven | |
Classics | Standaardmeel met additieven | |
Specials | Kant-en-klaar, verrijkt meel met of zonder additieven | |
Top | Meel met verbeteraars voor een hogere tolerantie en absorptie (extra lang vers, extra mals, extra veel smaak) |
Bio | Natuurlijk, traditioneel op steen gemalen meel met een volle smaak xxxx x | |
CEREPURE | Puur meel zonder additieven, verbeteraars of E-nummers | |
Diversen | Zoals griesmeel | |
Ingrediënten |
Tarwebloem, Pompoenpitten, Bruin lijnzaad, Gele gierst, Zonnebloempitten, Gemoute roggevlokken, Geëxtrudeerde maïs, Rode gierst, Tarwegluten, Roggezuurdesem, Dextrose, Geroosterde mout (gerst), Moutbloem, Emulgatoren E471, E472e, Enzymen: amylase (tarwe), xylanase (tarwe), lipase (tarwe), ascorbinezuur E300
|
Structuur | Poeder met kleine stukjes |
Kleur | Lichtbruin |
Allergenen | Glutenbevattende granen (Tarwe, Rogge, Gerst) |
Kleur | Lichtbruin |
Geur | Neutraal |
Energetische waarden | 378 kcal/1592 kJ | ||
Koolhydraten | 60,6 g | ||
Vetten | 8,3 g | ||
Eiwit (Nx6,25) | 14,5 g | ||
Voedingsvezels | 5,4 g |
VIVA | 10 kg | ||
Water | ± 5,6 l | ||
Gist | 250 g | ||
Zout | 170 g |
Spiraal | |||
1° versnelling
|
4' | ||
2° versnelling
|
4' |
Deegtemperatuur | 26°C - 27°C | |
1° rust | 20’ | |
Afwegen | 720 g | |
Opbollen of langsteken | ||
2° rust | 15’ | |
Opbollen of langsteken | ||
Narijs | 50’ - 60’ | |
Afwerken volgens fantasie |
Baktemperatuur met stoom | 215°C | |
Baktijd | 35’ (voor broden van 720 g) |