Basics | Puur meel zonder additieven | |
Classics | Standaardmeel met additieven | |
Specials | Kant-en-klaar, verrijkt meel met of zonder additieven | |
Top | Meel met verbeteraars voor een hogere tolerantie en absorptie (extra lang vers, extra mals, extra veel smaak) |
Bio | Natuurlijk, traditioneel op steen gemalen meel met een volle smaak xxxx x | |
CEREPURE | Puur meel zonder additieven, verbeteraars of E-nummers | |
Diversen | Zoals griesmeel | |
Ingrediënten | Tarwebloem, Integraal tarwemeel, Gemoute tarwevlokken, Sojavlokken, Tarwegluten, Bruin lijnzaad, Zonnebloempitten, Geëxtrudeerde maïs, Geroosterde mout, Emulgatoren E471, E472e en E481, Enzymen: Amylase (tarwe) en Hemicellulase (tarwe), Moutbloem, Ascorbinezuur E300, verrijkt met minerale zouten (CaCO3) E170 |
Structuur | Poeder met granen |
Integraliteit | 51% |
Allergenen | Glutenbevattende granen (Tarwe, Rogge, Mout) Soja, kan sporen bevatten van Sesamzaad |
Kruim | Vast |
Kleur | Bruin |
Energetische waarden | 363 kcal/1531 kJ | ||
Koolhydraten | 53,1 g | ||
Vetten | 7,0 g | ||
Eiwit (Nx6,25) | 17,6 g | ||
Voedingsvezels | 8,8 g |
CT CEREFORM | 10 kg | ||
Water* | + 6 l | ||
Gist | 300 g | ||
Zout | 170 g |
Normaal | 25' | ||
Spiraal | 1° versnelling | 7' | |
2° versnelling | 6' | ||
Snelkneder | 3’30 | ||
Deegtemperatuur | 25°C - 27°C |
1° rust | 15’ | ||
2° rust | 15’ | ||
Narijs | 45’ - 60’ | ||
Rijstemperatuur | 32°C | ||
Relatieve vochtigheid | 80% |
Baktemperatuur | 220°C | ||
Baktijd | 35’ - 45’ |