Basics | Puur meel zonder additieven | |
Classics | Standaardmeel met additieven | |
Specials | Kant-en-klaar, verrijkt meel met of zonder additieven | |
Top | Meel met verbeteraars voor een hogere tolerantie en absorptie (extra lang vers, extra mals, extra veel smaak) |
Bio | Natuurlijk, traditioneel op steen gemalen meel met een volle smaak xxxx x | |
CEREPURE | Puur meel zonder additieven, verbeteraars of E-nummers | |
Diversen | Zoals griesmeel | |
Ingrediënten |
Tarwebloem, Tarwezemelen, Tarwegluten, Emulgator E471, E472e, E481, Tarwekiemen, Gemoute en geroosterde gerstbloem, Kleurstof: E150c, Gerstemoutextract, Moutbloem, Enzymen: Amylase (tarwe), Lipase (tarwe), Xylanase (tarwe), Antioxidant: Ascorbinezuur E300, Voedingszuur E270
|
Structuur | Poeder met zemelen |
Allergenen | Glutenbevattende granen (Tarwe, Mout) Kan sporen bevatten van Soja en Sesamzaad |
Kruim | Middelmatig grof |
Kleur | Bruin |
Energetische waarden | 338 kcal/1428 kJ | ||
Koolhydraten | 60,0 g | ||
Vetten | 2,2 g | ||
Eiwit (Nx6,25) | 13,8 g | ||
Voedingsvezels | 11,6 g |
DINA 100 | 10 kg | ||
Water (71%)* | + 7,2 l | ||
Gist | 250 g | ||
Zout | 170 g |
Snelkneder | 3' | ||
Spiraal | 1° versnelling | 5' | |
2° versnelling | 6' - 8' | ||
Diosna | 1° versnelling | 5' | |
2° versnelling | 13' - 15' | ||
Klopper - Mengelaar | 1° versnelling | 3' | |
2° versnelling | 12' | ||
Deegtemperatuur | 26°C - 28°C |
Voorrijs | 1° rust | 15’ | |
2° rust | 15’ | ||
Bolrijs | 15' | ||
Narijs | 45’ - 60’ | ||
Rijstemperatuur | 32°C - 34°C | ||
Relatieve vochtigheid | 75% - 85% |
Baktemperatuur | 220°C | ||
Baktijd | 45’ |