Basics | Puur meel zonder additieven | |
Classics | Standaardmeel met additieven | |
Specials | Kant-en-klaar, verrijkt meel met of zonder additieven | |
Top | Meel met verbeteraars voor een hogere tolerantie en absorptie (extra lang vers, extra mals, extra veel smaak) |
Bio | Natuurlijk, traditioneel op steen gemalen meel met een volle smaak xxxx x | |
CEREPURE | Puur meel zonder additieven, verbeteraars of E-nummers | |
Diversen | Zoals griesmeel | |
Ingrediënten |
Tarwebloem
|
Structuur | Fijn poeder |
Allergenen | Glutenbevattende granen (Tarwe) |
Kruim | Luchtig |
Kleur | Wit of licht beige |
Geur | Neutraal |
Energetische waarden | 340 kcal/1441 kJ | ||
Koolhydraten | 68,4 g | ||
Vetten | 1,4 g | ||
Eiwit (Nx6,25) | 11,8 g | ||
Voedingsvezels | 3,2 g |
MBZ | 5 kg | ||
Water | 2,9 l | ||
Gist | 100 g | ||
Zout | 85 g | ||
Zuurdesem | 1,25 kg |
Spiraal | 1° versnelling | 4' | |
2° versnelling | 3' | ||
Deegtemperatuur | 26°C - 27°C |
Voorrijs | 30’ | ||
Doorslag | |||
2° rust | 30’ | ||
Afwegen | bv. 720 g | ||
Opbollen of langsteken | |||
Rust | 15’ | ||
Langsteken en in broodvormen plaatsen | bv. 720 g | ||
Narijs | + 60’ |
Bakken met stoom | 220°, gedurende 40' voor broden van 720 g |