Basics | Puur meel zonder additieven | |
Classics | Standaardmeel met additieven | |
Specials | Kant-en-klaar, verrijkt meel met of zonder additieven | |
Top | Meel met verbeteraars voor een hogere tolerantie en absorptie (extra lang vers, extra mals, extra veel smaak) |
Bio | Natuurlijk, traditioneel op steen gemalen meel met een volle smaak xxxx x | |
CEREPURE | Puur meel zonder additieven, verbeteraars of E-nummers | |
Diversen | Zoals griesmeel | |
Ingrediënten |
Tarwebloem, Tarwegluten, Emulgatoren E471 en E472e, Moutbloem, Enzymen: Amylase (tarwe), Hemicellulase (tarwe), Lipase (tarwe), Antioxidant: Ascorbinezuur E30
|
Asgehalte | 680 |
Absorptie | + 57,5 l |
Allergenen | Glutenbevattende granen (Tarwe, Mout) |
Kleur | Wit of licht crème |
Geur | Neutraal |
Energetische waarden | 341 kcal/1445 kJ | ||
Koolhydraten | 68,7 g | ||
Vetten | 1,7 g | ||
Eiwit (Nx6,25) | 11,1 g | ||
Voedingsvezels | 3,2 g |
DINASTAR | 10 kg | ||
Water* | + 6,3 l | ||
Gist | 250 g | ||
Zout | 170 g |
Normaal | 20' | ||
Spiraal | 1° versnelling | 3' | |
2° versnelling | 6' | ||
Snelkneder | 2’15 | ||
Deegtemperatuur | 24°C - 26°C |
1° rust | 20’ | ||
Afwegen | 350 g | ||
2° rust | 20’ | ||
Narijs | 60’ - 75’ | ||
Rijstemperatuur | 28°C - 30°C | ||
Relatieve vochtigheid | 80% |
Baktemperatuur | 220°C | ||
Baktijd | 20' - 23’ |