Basics | Puur meel zonder additieven | |
Classics | Standaardmeel met additieven | |
Specials | Kant-en-klaar, verrijkt meel met of zonder additieven | |
Top | Meel met verbeteraars voor een hogere tolerantie en absorptie (extra lang vers, extra mals, extra veel smaak) |
Bio | Natuurlijk, traditioneel op steen gemalen meel met een volle smaak xxxx x | |
CEREPURE | Puur meel zonder additieven, verbeteraars of E-nummers | |
Diversen | Zoals griesmeel | |
Ingrediënten |
Tarwebloem, Tarwezemelen, Integraal tarwemeel, Roggebloem, Speltbloem, Tarwegluten, Tarwe zuurdesem, Geroosterde mout, Emulgator E471, E472e, E481, Tarwekiemen, Moutbloem
|
Structuur | Poeder met zemelen |
Integraliteit | 25% |
Allergenen | Glutenbevattende granen (Tarwe, Spelt, Rogge, Mout) Kan sporen bevatten van Soja, Sesamzaad, Gerst en Haver |
Kruim | Luchtig |
Kleur | Lichtbruin |
Geur | Neutraal |
Energetische waarden | 341 kcal/1443 kJ | ||
Vetten | 2,0 g | ||
- Verzadigde vetzuren | 0,6 g | ||
Koolhydraten | 63,8 g | ||
- Suiker | 1,7 g | ||
Voedingsvezels | 8 g | ||
Eiwitten | 13,1 g | ||
Zout | 17,8 mg | ||
Asgehalte | 1,1 g | ||
Vocht | 12 g |
CT CERESTINE BRUIN | 10 kg | ||
Water* | + 6,6 l | ||
Gist | 300 g | ||
Zout | 170 g |
Normaal | 20' | ||
Spiraal | 1° versnelling | 4' | |
2° versnelling | 5' | ||
Snelkneder | 2’30 | ||
Deegtemperatuur | 25°C - 27°C |
1° rust | 15’ | ||
2° rust | 15’ | ||
Narijs | 45’ - 60’ | ||
Rijstemperatuur | 32°C | ||
Relatieve vochtigheid | 80% |
Baktemperatuur | 220°C | ||
Baktijd | 35’ - 45’ |