Basics | Puur meel zonder additieven | |
Classics | Standaardmeel met additieven | |
Specials | Kant-en-klaar, verrijkt meel met of zonder additieven | |
Top | Meel met verbeteraars voor een hogere tolerantie en absorptie (extra lang vers, extra mals, extra veel smaak) |
Bio | Natuurlijk, traditioneel op steen gemalen meel met een volle smaak xxxx x | |
CEREPURE | Puur meel zonder additieven, verbeteraars of E-nummers | |
Diversen | Zoals griesmeel | |
Ingrediënten |
Tarwebloem, Tarwemoutbloem, Enzymen: amylases (tarwe), Hemicellulases (tarwe), Antioxidant: Ascorbinezuur E300
|
Structuur | Fijn poeder |
Allergenen | Tarwe, kan sporen bevatten van Rogge en Spelt |
Kleur | Wit of licht beige |
Geur | Neutraal |
Energetische waarden | 342 kcal/1449 kJ | ||
Koolhydraten | 69,9 g | ||
Vetten | 1,4 g | ||
Eiwit (Nx6,25) | 10,8 g | ||
Voedingsvezels | 3,2 g |
NAPOLI | 1 kg | ||
Water* | ± 590 ml | ||
Gist | 20 g | ||
Zout | 17 g | ||
Olijfolie | 20 ml |
Spiraal | 3’ + 5’ | ||
Soepel en homogeen kneden | |||
Deegtemperatuur | 24°C - 25°C |
1e rijs | 20’ – 30’ | ||
Afwegen | 200 g | ||
Deegbolletjes maken | |||
2° rijs | 20’ |