Basics | Puur meel zonder additieven | |
Classics | Standaardmeel met additieven | |
Specials | Kant-en-klaar, verrijkt meel met of zonder additieven | |
Top | Meel met verbeteraars voor een hogere tolerantie en absorptie (extra lang vers, extra mals, extra veel smaak) |
Bio | Natuurlijk, traditioneel op steen gemalen meel met een volle smaak xxxx x | |
CEREPURE | Puur meel zonder additieven, verbeteraars of E-nummers | |
Diversen | Zoals griesmeel | |
Ingrediënten | Broyage, Tarwebloem, Tarwegluten, Moutbloem, Enzymen (hemicellulases, alpha-amylase), Antioxidant: Ascorbinezuur E300 |
Structuur | Gedeeltelijk voltarwemeel 51% verrijkt met grove tarwedeeltjes |
Volgraan | 51% |
Allergenen | Glutenbevattende granen (Tarwe, Mout) Kan sporen bevatten van Soja en Sesamzaad |
Kruim | Grof en compact |
Kleur | Lichtbruin |
Energetische waarden | 320 kcal/1358 kJ | ||
Koolhydraten | 64,3 g | ||
Vetten | 1,5 g | ||
Eiwit (Nx6,25) | 12,4 g | ||
Voedingsvezels | 7,3 g |
SAPHYR | 10 kg | ||
Water* | + 5,8 l | ||
Gist | 250 g | ||
Zout | 170 g |
Snelkneder | 3'15 | ||
Spiraal | 1° versnelling | 4' | |
2° versnelling | 7' | ||
Diosna | 1° versnelling | 5' | |
2° versnelling | 20' - 25' | ||
Klopper - Mengelaar | 1° versnelling | 5' | |
2° versnelling | 12' | ||
Deegtemperatuur | 26°C - 28°C |
Voorrijs | 1) 15’ 2) 15’ | ||
Bolrijs | 15’ | ||
Narijs | 45’ - 60’ | ||
Rijstemperatuur | 32°C - 34°C | ||
Relatieve vochtigheid | 75% - 85% |
Baktemperatuur | 220°C | ||
Baktijd | 45’ |