Basics | Puur meel zonder additieven | |
Classics | Standaardmeel met additieven | |
Specials | Kant-en-klaar, verrijkt meel met of zonder additieven | |
Top | Meel met verbeteraars voor een hogere tolerantie en absorptie (extra lang vers, extra mals, extra veel smaak) |
Bio | Natuurlijk, traditioneel op steen gemalen meel met een volle smaak xxxx x | |
CEREPURE | Puur meel zonder additieven, verbeteraars of E-nummers | |
Diversen | Zoals griesmeel | |
Ingrediënten |
Tarwebloem – tarwegluten – Moutbloem – Enzymen ( hemicellulases en alpha-amylase ) , Antioxydant E 300 : vit. C
|
Eiwitten | 12 |
Asgehalte | 680 |
Absorptie | ± 61 l |
Allergenen | Glutenbevattende granen (Tarwe, Mout) |
Kleur | Wit of licht crème |
Geur | Neutraal |
Energetische waarden | 338 kcal/1437 kJ | ||
Koolhydraten | 70,3 g | ||
Vetten | 1,1 g | ||
Eiwit (Nx6,25) | 11,8 g | ||
Voedingsvezels | 2,5 g |
BALTIC | 10 kg | ||
Water* | + 6,1 l | ||
Gist | 250 g | ||
Zout | 170 g |
Normaal | 20' | ||
Spiraal | 1° versnelling | 3' | |
2° versnelling | 6' | ||
Snelkneder | 2’30 | ||
Deegtemperatuur | 25°C - 27°C |
1° rust | 20’ | ||
2° rust | 20’ | ||
Narijs | 45’ - 60’ | ||
Rijstemperatuur | 32°C | ||
Relatieve vochtigheid | 80% |
Baktemperatuur | 220°C | ||
Baktijd | 35’ - 45’ |