Basics | Puur meel zonder additieven | |
Classics | Standaardmeel met additieven | |
Specials | Kant-en-klaar, verrijkt meel met of zonder additieven | |
Top | Meel met verbeteraars voor een hogere tolerantie en absorptie (extra lang vers, extra mals, extra veel smaak) |
Bio | Natuurlijk, traditioneel op steen gemalen meel met een volle smaak xxxx x | |
CEREPURE | Puur meel zonder additieven, verbeteraars of E-nummers | |
Diversen | Zoals griesmeel | |
Ingrediënten |
Integraal roggebloem
|
Structuur | Half grof gemalen volroggemeel 100% |
Allergenen | Glutenbevattende granen (Rogge) Kan sporen bevatten van Soja en Sesamzaad |
Kruim | Zeer compact |
Kleur | Donkerbruin |
Energetische waarden | 292 kcal/1239 kJ | ||
Koolhydraten | 59,4 g | ||
Vetten | 1,6 g | ||
Eiwit (Nx6,25) | 10,0 g | ||
Voedingsvezels | 13,9 g |
ROGGE ST-VITH | 5 kg | ||
Bloem Quattro | 5 kg | ||
Water* | + 7 l | ||
Gist | 250 g | ||
Zout | 170 g | ||
Gluten (5%) | 500 g / 10 kg |
Snelkneder | 2' | ||
Spiraal | 1° versnelling | 4' | |
2° versnelling | 4' | ||
Diosna | 1° versnelling | 5' | |
2° versnelling | 10' | ||
Klopper - Mengelaar | 1° versnelling | 10' | |
Deegtemperatuur | 26°C - 28°C |
Voorrijs | 1) 10’ 2) 10’ | ||
Bolrijs | 10’ | ||
Narijs | 45’ - 60’ | ||
Rijstemperatuur | 32°C - 34°C | ||
Relatieve vochtigheid | 75% - 85% |
Baktemperatuur | 220°C | ||
Baktijd | 45’ - 50’ |