Basics | Puur meel zonder additieven | |
Classics | Standaardmeel met additieven | |
Specials | Kant-en-klaar, verrijkt meel met of zonder additieven | |
Top | Meel met verbeteraars voor een hogere tolerantie en absorptie (extra lang vers, extra mals, extra veel smaak) |
Bio | Natuurlijk, traditioneel op steen gemalen meel met een volle smaak xxxx x | |
CEREPURE | Puur meel zonder additieven, verbeteraars of E-nummers | |
Diversen | Zoals griesmeel | |
Ingrediënten |
Tarwebloem, Roggebloem, Tarwezemelen, Pompoenpitten, Zonnebloempitten, Bruin lijnzaad, Tarwegluten, Emulgator E471, E472e, E481, Tarwekiemen, Moutbloem, Enzymen: Amylase (tarwe), Hemicellulase (tarwe), Ascorbinezuur E300
|
Structuur | Donkerbruin poeder met pitten |
Integraliteit | 51% |
Allergenen | Glutenbevattende granen (Tarwe, Rogge, Mout) Kan sporen bevatten van Soja en Sesamzaad |
Kruim | Luchtig en zacht |
Kleur | Bruin |
Geur | Neutraal |
Energetische waarden | 354 kcal/1499 kJ | ||
Koolhydraten | 59,2 g | ||
Vetten | 7,6 g | ||
Eiwit (Nx6,25) | 13,5 g | ||
Voedingsvezels | 7,1 g |
CT SANIS | 10 kg | ||
Water* | + 6 l | ||
Gist | 300 g | ||
Zout | 170 g |
Normaal | 15' | ||
Spiraal | 1° versnelling | 4' | |
2° versnelling | 4' | ||
Snelkneder | 2’30 | ||
Deegtemperatuur | 25°C - 27°C |
1° rust | 15’ | ||
2° rust | 15’ | ||
Narijs | 45’ - 60’ | ||
Rijstemperatuur | 32°C | ||
Relatieve vochtigheid | 80% |
Baktemperatuur | 220°C | ||
Baktijd | 35’ - 45’ |