• HOME
  • WIE ZIJN WIJ
    • WAAR WE VOOR STAAN
    • HISTORIEK
    • WAT KAN CERES VOOR JOU DOEN
  • WAT DOEN WE
    • PRODUCTIE EN KWALITEIT
      • PRODUCTIEPROCES
      • BIJPRODUCTEN
      • KWALITEIT EN KWALITEITSCONTROLE
      • ONDERZOEK EN ONTWIKKELING
    • ONZE PRODUCTEN
      • ASSORTIMENT
    • WORKSHOPS
    • ONDERSTEUNING VOOR DE INDUSTRIËLE KLANT
      • TECHNISCHE EN COMMERCIËLE ONDERSTEUNING
  • NIEUWS
  • BOETIEK
  • CONTACT
  • HELP
  • BESTEL
  • CERESPECIAL
  • VOORWAARDEN
  • FR
  • Wie zijn we
  • Wat doen we
  • Assortiment
  • Nieuws
  • Boetiek
  • Contact
|
  • NL
  • FR
Bestel Facebook Zoeken
  • www.ceres.be
  • / Wat doen we
  • / ONZE PRODUCTEN
  • / ASSORTIMENT

WAT DOEN WE

  • PRODUCTIE EN KWALITEIT
    • PRODUCTIEPROCES
    • BIJPRODUCTEN
    • KWALITEIT EN KWALITEITSCONTROLE
    • ONDERZOEK EN ONTWIKKELING
  • ONZE PRODUCTEN
    • ASSORTIMENT
  • WORKSHOPS
  • ONDERSTEUNING VOOR DE INDUSTRIËLE KLANT
    • TECHNISCHE EN COMMERCIËLE ONDERSTEUNING

RUIM ASSORTIMENT: WIT, GRIJS, BIO, CEREPURE EN DIVERSEN


Onze witte en grijze meelsoorten zijn onderverdeeld in: 

Basics   Puur meel zonder additieven 
Classics   Standaardmeel met additieven
Specials   Kant-en-klaar, verrijkt meel met of zonder additieven
Top   Meel met verbeteraars voor een hogere tolerantie en absorptie (extra lang vers, extra mals, extra veel smaak)


Ceres biedt ook een assortiment:

CEREPURE   Puur meel zonder additieven, verbeteraars of E-nummers
Diversen   Zoals griesmeel
     
     
     
  • Wit
    • Basics
      • Uno
      • MBZ
      • MBD
      • Crème T80
      • Biscuit
      • Cookies
      • Spritsbloem
      • Speltbloesem
      • Roggebloesem
    • Classics
      • Duo
      • Diamant
      • EXTRA
      • Napoli
      • Nihat
      • Oslo
      • Primosa
      • Amanda
      • Astra
      • Atlantic
      • Arctic
      • Oceanic
      • Primo
      • Quattro
    • Specials
      • Dunya Marokkaans
      • Bloem Doré
      • Magistique
      • Cerecroissant
      • Dinastar
      • Dunya Turks
      • Tradition Prestigieuse
      • Mélior Biscuit
      • Mie Crème
      • Parisienne
      • Superbaguette
      • Supercroustillant
      • Tradition Française
    • Top
      • Dinamic
      • Cerestine Wit
      • Dinalux
      • Dinasuper
  • Grijs
    • Basics
      • Broyage
      • Vlokken
      • Fijn roggemeel
      • Trical 10
      • Integraal puur
      • Rogge St-Vith
    • Classics
      • Etna
      • Arenal
      • Tara Volkoren
      • Toubkal
      • Azur
      • Brilliant
      • Maya
      • Platine
      • Quartz
      • Saphyr
      • Tibet
    • Specials
      • Floraplus
      • Talmière
      • Solestar
      • Viva
      • Cere 6
      • Escanda
      • Cere 7
      • Cereform
      • Dolmen
      • Escanda Integraal
      • Vesuve
      • Linea
      • Multiplus
      • Multivlokken
      • Rogge
      • Sanis
    • Top
      • Cerestine Bruin
      • Dinextra
      • Dina 25
      • Dina 100
  • CEREPURE
      • Broyage
      • Floraplus
      • MBD
      • MBZ
      • Uno
      • Vlokken
      • Arenal
      • Speltbloesem
      • Roggebloesem
      • Integraal puur
      • Rogge St-Vith
  • Diversen
      • Griesmeel
      • Kiemen
      • Stuifmeel
      • Tarwegluten
      • Zemelen
      • Havervlokken
  • Kleine verpakkingen 5kg
    • Wit
      • Molenaarsbloem wit
      • Tarwebloem Extra
    • Grijs
      • Molenaarsbloem volkoren
      • Molenaarsbloem meergranen
ALLERGENEN
WIT GRIJS
Dunya Marokkaans
Specials

Dunya Marokkaans

Productfiche

Bloem

Ingrediënten Tarwebloem, Tarwegluten, Enzymen (hemicellulases, alpha-amylase), Antioxidant: Ascorbinezuur E300
Structuur Fijn poeder
Allergenen Glutenbevattende granen (Tarwe, Mout)

Brood

Kruim Luchtig
Kleur Crème

Voedingswaarde van de bloem (per 100 g)*

Energetische waarden   336 kcal/1425 kJ
Koolhydraten   70,3 g  
Vetten   1,1 g  
Eiwit (Nx6,25)   11,1 g  
Voedingsvezels   2,5 g
* Cijfers zijn afhankelijk van de oogst.

Verpakking

25 kg of bulk
Recept

Grondstoffen

DUNYA MAROKKAANS   10 kg  
Water*   + 5,7 l  
Gist   300 g  
Zout   200 g  
* Watertoevoeging is afhankelijk van de oogst.

Kneding

Kneding zoals voor gewoon wit brood      
Spiraal 1° versnelling 3'  
  2° versnelling 6'  
Diosna 1° versnelling 5'  
  2° versnelling 10'  
Deegtemperatuur   27°C  

Rust- en rijstijden

Onmiddellijk na de kneding bollen afwegen van 300, 500 of 800 g      
1° rust   15’  
De bollen platdrukken met de hand of met de uitrolmachine tot een dikte van ± 2 cm.      
Op bakplaten of op inschiettapijt leggen. Bestrooien met tarwe griesmeel, zeer typisch      
Narijs   45'  

Bakproces

Baktemperatuur   220°C  
Baktijd (Bakken met een weinig stoom)   + 25’  
Terug naar overzicht
A company of the
CERES

Ceres gelooft in de toekomst van artisanale bakkers en bloemverwerkende bedrijven die kiezen voor kwaliteit, authenticiteit, gezondheid en duurzaamheid. Daarom willen wij je ondersteunen met aangepaste producten en een omkadering die je helpt om concurrentieel te blijven en de tevredenheid van je klanten te vrijwaren.

Menu
  • Wie zijn we
  • Wat doen we
  • Assortiment
  • Nieuws
  • Boetiek
  • Bestel
Contact
  • Contact
  • Voorwaarden
  • Privacy
  • Cookies
Partners

  • Aspirant baker
  • Ambassadeurs du Pain.be

SCHRIJF JE NU IN OP ONZE NIEUWSBRIEF
CERESPECIAL