Basics | Puur meel zonder additieven | |
Classics | Standaardmeel met additieven | |
Specials | Kant-en-klaar, verrijkt meel met of zonder additieven | |
Top | Meel met verbeteraars voor een hogere tolerantie en absorptie (extra lang vers, extra mals, extra veel smaak) |
Bio | Natuurlijk, traditioneel op steen gemalen meel met een volle smaak xxxx x | |
CEREPURE | Puur meel zonder additieven, verbeteraars of E-nummers | |
Diversen | Zoals griesmeel | |
Ingrediënten | Tarwebloem, Tarwegluten, Enzymen (hemicellulases, alpha-amylase), Antioxidant: Ascorbinezuur E300 |
Structuur | Fijn poeder |
Allergenen | Glutenbevattende granen (Tarwe, Mout) |
Kruim | Luchtig |
Kleur | Crème |
Energetische waarden | 336 kcal/1425 kJ | ||
Koolhydraten | 70,3 g | ||
Vetten | 1,1 g | ||
Eiwit (Nx6,25) | 11,1 g | ||
Voedingsvezels | 2,5 g |
DUNYA MAROKKAANS | 10 kg | ||
Water* | + 5,7 l | ||
Gist | 300 g | ||
Zout | 200 g |
Kneding zoals voor gewoon wit brood | |||
Spiraal | 1° versnelling | 3' | |
2° versnelling | 6' | ||
Diosna | 1° versnelling | 5' | |
2° versnelling | 10' | ||
Deegtemperatuur | 27°C |
Onmiddellijk na de kneding bollen afwegen van 300, 500 of 800 g | |||
1° rust | 15’ | ||
De bollen platdrukken met de hand of met de uitrolmachine tot een dikte van ± 2 cm. | |||
Op bakplaten of op inschiettapijt leggen. Bestrooien met tarwe griesmeel, zeer typisch | |||
Narijs | 45' |
Baktemperatuur | 220°C | ||
Baktijd (Bakken met een weinig stoom) | + 25’ |