Basics | Puur meel zonder additieven | |
Classics | Standaardmeel met additieven | |
Specials | Kant-en-klaar, verrijkt meel met of zonder additieven | |
Top | Meel met verbeteraars voor een hogere tolerantie en absorptie (extra lang vers, extra mals, extra veel smaak) |
CEREPURE | Puur meel zonder additieven, verbeteraars of E-nummers | |
Diversen | Zoals griesmeel | |
Ingrediënten | Tarwebloem, Tarwezemelen, Tarwegluten, Bruin lijnzaad, Geel lijnzaad, Zonnebloempitten, Gierst, Sesamzaad, Blauw maanzaad, Inuline, Desempoeder, Tarwemoutbloem, Bonenmeel, Enzymen: Glucose-oxydase (tarwe), Xylanase (tarwe), Lipase (tarwe), Amylase (tarwe), Acerola extract. |
Structuur | Poeder met stukjes |
Allergenen | Glutenbevattende granen (tarwe, rogge, gerst, haver, spelt), Sesam. |
Kleur | Bruin |
Geur | Neutraal |
Energetische waarden | 236 kcal/991 kJ | ||
Koolhydraten | 29,3 g | ||
Suiker | 1,7 g | ||
Vetten | 5,7 g | ||
Verzadigde vetzuren | 0,78 g | ||
Eiwit (Nx6,25) | 11,9 g | ||
Voedingsvezels | 9,9 g | ||
Natrium (Na) | 1,3 mg |
CEGRANO | 5 kg | ||
Water* | ± 3,6 l | ||
Gist | 150 g | ||
Zout | 85 g |
Kneden | Spiraal | ||
1° versnelling
|
4' | ||
2° versnelling
|
8' | ||
Deegtemperatuur | 26°C - 27°C | ||
Voorrijs | 15’ | ||
Doorslag geven | |||
2° rust | 15’ | ||
Afwegen | 720 g | ||
Langmaken | |||
3° rijstijd | 15' | ||
Boulotvorm maken en bovenzijde afwerken met Deco 6 zaadje | |||
Narijs | 60' |
Baktemperatuur | 220°C | ||
Baktijd met stoom | 35' | ||
voor broden van 720 g |