Basics | Puur meel zonder additieven | |
Classics | Standaardmeel met additieven | |
Specials | Kant-en-klaar, verrijkt meel met of zonder additieven | |
Top | Meel met verbeteraars voor een hogere tolerantie en absorptie (extra lang vers, extra mals, extra veel smaak) |
Bio | Natuurlijk, traditioneel op steen gemalen meel met een volle smaak xxxx x | |
CEREPURE | Puur meel zonder additieven, verbeteraars of E-nummers | |
Diversen | Zoals griesmeel | |
Ingrediënten |
Bloem van biologische rogge uit Frankrijk (zonder additieven)
|
Structuur | Regelmatig |
Ruwe assen | 0,75% tot 1,25% |
Allergenen | Glutenbevattende granen (Rogge) |
Kruim | Compact |
Kleur | Crème |
Kenmerken | Dit brood bestaat uit roggebloem, wat het kruim typerend en zacht maakt en waardoor het brood lang houdbaar is |
Suggesties | Eet dit brood met een schijfje worst of een stukje geitenkaas |
Bio Rogge T85 | 3 kg | ||
Bio Wit T65 | 7 kg | ||
Water | ± 6,7 l | ||
Gist | 150 g | ||
Zout | 170 g |
Spiraal | Spiraal | Vork | |
1° versnelling
|
4' | 4' | |
2° versnelling
|
4' | 8' |
Temperatuur van het deeg na het kneden |
25°C tot 26°C | ||
Voorrijs | 15' | ||
Afwegen | Stuk van 720 g, halflang steken |
||
Rust | 15’ |
Afwerken | Lang steken en in bakvormen plaatsen | ||
Narijs | 45’ | ||
Baktijd | 35’ op 220°C |