Basics | Puur meel zonder additieven | |
Classics | Standaardmeel met additieven | |
Specials | Kant-en-klaar, verrijkt meel met of zonder additieven | |
Top | Meel met verbeteraars voor een hogere tolerantie en absorptie (extra lang vers, extra mals, extra veel smaak) |
Bio | Natuurlijk, traditioneel op steen gemalen meel met een volle smaak xxxx x | |
CEREPURE | Puur meel zonder additieven, verbeteraars of E-nummers | |
Tricol'OR | Lokaal geproduceerd meel van Belgisch graan | |
Deco | Populaire zaden en pitten | |
Diversen | Zoals griesmeel | |
Vitaliteitsgamma | Formavit en Glutenvrije bloem |
Ingrediënten | Tarwebloem, Sojagrits, Sojavlokken, Tarwegluten, Emulgatoren: E471 - E472e - E481, Moutbloem, Enzymen: Alpha-amylase (tarwe), Hemicellulase (tarwe), Lipase (tarwe), Antioxidant: Ascorbinezuur E300 |
Allergenen | Glutenbevattende granen (Tarwe, Mout) Soja, Kan sporen bevatten van Sesamzaad |
Kruim | Luchtig |
Kleur | Geelachtig |
Energetische waarden | 354 kcal/1495,5 kJ | ||
Koolhydraten | 57,5 g | ||
Vetten | 4,6 g | ||
Eiwit (Nx6,25) | 18,0 g | ||
Voedingsvezels | 5,4 g |
SOVITA | 10 kg | ||
Water* | 6,2 l | ||
Gist | 300 g | ||
Zout | 170 g |
Spiraal | 1° versnelling | 4' | |
2° versnelling | 5' | ||
Trage kneder | 1° versnelling | 6' | |
2° versnelling | 8' | ||
Deegtemperatuur | 26°C - 27°C |
Voorrijs | 15’ | ||
Afwegen | bv. 900 g | ||
Opbollen. | |||
2° rust | 15' | ||
Opbollen of langsteken volgens gewenst model. | |||
Narijs | + 60' |
Baktemperatuur | 215°C | ||
Baktijd met stoom | + 45’ |